Skip to main content

Genius Flatroller

Gerrit Kuster is het brein achter de Genius Flatroller, de rollende vloer. In 2017 is het idee ontstaan bij de voorbereidingen van het concert van Justin Bieber. Justin Bieber had de wens om tijdens zijn concert het podium in een korte tijd om te bouwen. Gerrit bedacht de Genius Flatroller en wordt tot op de dag van vandaag nog vaak gebruikt bij concerten en festivals, waaronder bij Armin van Buuren bij Pinkpop 2019.

Het "Gerritje"

Het zo genoemde ‘Gerritje’ is een spiekop op een houten plaatje en uitgevonden door onze eigen Gerrit Kuster. Gerrit heeft dit bedacht voor het decor van de eerste dancefeesten in de begin jaren ’90.

Het is mogelijk om het ‘Gerritje’ door middel van schroeven/parkers met vele verschillende dingen te bevestigen aan een Layher-constructie.

Het Gerritje zorgt ervoor dat het mogelijk is verticaal een verbinding te vormen tussen de Layher constructie en andere materialen zoals hout en kunststof. Het Gerritje kan met de spiekop aan de rozet van de staander gehangen worden en het houten plaatje kan dan gebruikt worden om materialen vast te schroeven.

nl_NLNederlands