Skip to main content
The Production Factory is jouw partner op het gebied van technische evenementenproductie en site productie.

The Production Factory stond aan de wieg van het vak technische evenementenproductie en ondersteunt al sinds de jaren 90 tal van projecten in binnen- en buitenland. Middels technisch advies, projectmanagement en CAD-tekenwerk vormen we de schakel tussen de organisator en leveranciers. Met een team van ervaren productiemanagers weten we elk creatief idee te vertalen naar een technisch uitvoerbare productie.

Door realistisch te plannen en te begroten, zorgen we voor structuur tijdens zowel de voorbereiding als de uitvoer het evenement. Met de juiste coƶrdinatie op de vloer dragen we bij aan een soepele productie, prettige werksfeer en onvergetelijk evenement.

Wij kunnen vanaf het begin van een project aansluiten om optimale grip te krijgen op de productie. Zo ondersteunen we de opdrachtgever vanaf het ontwerpproces tot en met het uitvoeren op locatie. Onze transparante manier van communiceren maakt dat jij als organisator altijd op de hoogte bent van wat er achter de schermen gebeurt.

Met een team van ervaren productiemanagers en een internationaal netwerk voorzien we organisatoren in binnen- en buitenland. Door samenwerkingen met facilitaire leveranciers kunnen we snel schakelen en bieden we materiaal, kennis en diensten op het hoogste niveau.

Onze projecten variƫren van theater tot festival, concert tot beurspresentatie en TV-productie tot corporate event. Door de jaren heen hebben wij vele producties mogen voorbereiden en uitvoeren voor onder andere: MOJO Concerts, XSAGA, IDTV, Bosch, Volkswagen AG, en Facebook.

nl_NLNederlands