Skip to main content

Technische productie

Als technisch producent maken we de vertaalslag van creatieve ideeën naar technisch uitvoerbare ontwerpen met: licht, geluid, video en decor. Zo produceren en realiseren we de beleving van jouw evenement. We vormen de schakel tussen de opdrachtgever en de technische leveranciers middels planning, budgetbewaking en coördinatie tijdens op- en afbouw. Dat doen we vanaf het eerste idee tot en met de uitvoer op locatie. Zo garanderen we een goede afstemming van de verschillende disciplines en een technisch kloppende show.

Site productie

Hekken, tenten, rijplaten, cabins, water, stroom…. Er is van alles nodig op en rond een evenement, maar wie bouwt wat, waar en wanneer op? Het indelen van een evenemententerrein is een puzzel die wij graag voor je oplossen. Een goede verdeling van faciliteiten zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving voor bezoekers, artiesten en crew. Daarnaast is een kloppende terreintekening cruciaal voor de vergunningsverlening en een soepel verloop van de op- en afbouwfase. Gewapend met technische tekeningen, begrotingen, planningen en ervaren sitecrew zorgen wij dat jouw evenemententerrein aan niets ontbreekt.

Technisch tekenwerk

De uitdagingen bij het produceren van een evenement hangen vaak nauw samen met strakke planningen, complexe techniek en strenge veiligheidseisen. Een technische tekening is in dit geheel een onmisbaar hulpmiddel. Technisch tekenwerk beidt de mogelijkheid om zaken op detailniveau voor te bereiden en tegelijkertijd overzicht te bewaren over de gehele productie. Onze ervaren tekenaars vertalen ruwe schetsen en creatieve ideeën naar 3D CAD tekeningen zodat een evenement tot op de millimeter precies kan worden voorbereid.

nl_NLNederlands